BINNENKIJKEN BIJ DE BOOMGAARD

WELKOM IN DE KRING

Om 7.00 openen wij de deuren, de eerste kinderen druppelen binnen. Sommigen al druk en vrolijk, anderen zijn nog niet helemaal wakker. Bij de baby’s doen we het net als thuis; spelen op de speelmat of in de box, of lekker naar bed. Peuters die voor 8 uur binnen zijn, krijgen een boterham met gezond beleg als ontbijt. Om 8.30 uur zijn alle leidsters aanwezig en staan ze op hun eigen groep. Steeds dezelfde juffies, dát vinden kinderen superfijn!

STRUCTUUR, SPELEN EN PLEZIER

Spelen, slapen, zingen, eten, naar buiten: geen dag is hetzelfde bij De Boomgaard, maar we werken wel met een vaste structuur. Voorspelbaarheid en herhaling, daar houden kinderen van. Baby’s hebben bij ons, net als thuis, nog ieder hun eigen dagindeling. Voor alle peuters gelden vaste tijden voor eten en drinken, slapen, (creatieve) activiteiten en heel veel spelen in de tuin. Gaan we daarna weer naar binnen? Eerst lekker samen stampen met de voetjes.

DAG JUFFIE, TOT MORGEN

We lunchen rond 11.30, lekker en gezond. Daarna gaan de jongsten naar bed, de oudsten doen iets leuks. Allemaal weer wakker? Tijd voor lauwwarme thee met een koekje en lekker buiten spelen. Ook als het regent, we hebben regenlaarzen voor alle peuters. Rond 16.30 gaan we aan tafel voor een verse warme maaltijd van de groenteboer. Smakelijk eten, hap, hap, hap. Daarna is het tijd om op te ruimen, snoeten te poetsen en naar huis te gaan. ‘Dag juffie, tot morgen!’

INSCHIJVEN KINDERDAG-VERBLIJF DE BOOMGAARD

U kunt uw kind inschrijven via dit formulier.